Élő online könyvbemutató a Pallas Athéné Könyvkiadó szervezésében

Hírek2020. ápr. 28.Növekedés.hu

Április 29-én, szerdán, 17.30-kor élő, online pódiumbeszélgetés keretében mutatja be C. Otto Scharmer „Az U-vezetéselméletről röviden” című könyvét a Pallas Athéné Könyvkiadó. Az eseményre regisztrálni a kiadó honlapján lehet.

Tudás – Értékteremtés – Közösség. Ezen hármas mottó keretében a Pallas Athéné Könyvkiadó deklarált küldetése, hogy innovációra inspiráló gondolatokat és ötleteket közvetítsen a hazai olvasóközönségnek. Ehhez a misszióhoz a kiadó szeretne hű maradni, ezért a legújabb könyvbemutatóját (a Bölcs Vár megszokott patinás környezete helyett) a digitális térbe áthelyezve tartja meg.

„Hogyan tanulunk, amikor átütő erejű eseményekkel találkozunk? Hogyan tanulunk a formálódó jövőből?”

– teszi fel a kérdést C. Otto Scharmer „Az U-vezetéselméletről röviden” című könyvében, amelynek fókuszában az emberi tudatosság fejlesztése áll. Az, amire figyelünk (egyéni és társadalmi szinten egyaránt) alapvetően meghatározza azt, amit létrehozunk és amilyen irányba a világot formáljuk. Az U-vezetéselmélet egy olyan tudatosságalapú módszer, amely forradalmi módon ötvözi a rendszeralapú gondolkodást, az innovatív tervezést és a változások vezérlését.

A könyv innovatív gondolatairól és megoldásairól az élő, online bemutatón szakértőink beszélgetnek: Kalamár Beáta (executive coach, felsővezető-fejlesztő), Schieszler Tamás (business/management coach, U-vezetéselmélet evangélista), valamint Lévay Paula (női karrier coach/moderátor).

Az adáshoz a Zoom program segítségével tud majd csatlakozni, előzetes regisztrációját a Pallas Athéné Kiadó weboldalán adhatja le!