Így szórja a pénzt a világ leggazdagabb énekesnője

Hírek2019. jún. 23.Növekedés.hu

Heti 11 millió forintnak megfelelő összeget költ szépségápolásra, saját sminkesre, bőrgyógyászra Rihanna. Az amúgy adakozásáról is ismert, szegénysorból a világ leggazdagabb női zenészévé váló énekes a bulizásoknál is két kézzel szórja a pénzt, volt olyan estéje egy strip clubban, ami közel 5 millió forintjába került.

A Forbes magazin felmérése szerint 600 millió dolláros (közel 170 milliárd forintos) vagyonával Rihanna számít a világ leggazdagabb női zenészének. Vagyona döntő részben a Fenty Beauty nevű kozmetikai cégének köszönhető.

A barbadosi származású amerikai énekesnő így két kézzel szórhatja a pénzt. A fényűzés nem is áll tőle messze, de közben a szegénysorból kiemelkedett énekesnő arról is híres, hogy komoly összegeket fordít jótékonysági célokra.

Ami a luxuskiadásait illeti, állítólag hetente 38 ezer dollárt (közel 11 millió forintot) költ szépségápolásra, ebből 2500 dollárt saját sminkesre, 7600 dollárt pedig bőrgyógyászra – írja a Business Insider.

Egyes információk szerint ez az összeg jóval több is lehet, mivel állítólag heti 17 834 dollárt fizet egy híres fodrásznak, hairstylistnak.

A sportoláshoz választott szettjeinél sem sajnálja a pénzt, látták már 1340 dollárba (380 ezer forintba) kerülő Gucci-zokniban is.

A nyaralásoknál sem fogja vissza magát, főként a jachtos kiruccanásairól ismert. 2011-ben a francia Riviérán heti 300 ezer dollárért (közel 85 millió forintért) bérelt jachttal szelte a habokat. Ami pedig a bulizásait illeti, 2013-ban állítólag 17 ezer dollárt (közel 5 millió forintot) költött el egy éjszaka során egy houstoni strip clubban.