Infók a hazai Primark nyitásáról

Hírek2023. szept. 15.MTI

A Nyugat-Európában méltán közkedvelt olcsó, trendi ruhákat, cipőket és egyéb termékeket áruló Primark már korábban bejelentette, hogy Budapesten is fog üzletet nyitni.

A Primark első magyarországi üzlete a város egyik legnagyobb bevásárlóközpontjában, az Arena Mallban lesz, és várhatóan 2024-ben nyílik majd meg, melynek hivatalos dátumát a vállalat a későbbiekben teszi közzé. A Primark örömmel fogadja a vásárlóközönség érdeklődését a közelgő magyarországi indulással kapcsolatban.

Az új budapesti üzlet a legújabb divattrendek és a mindennapok során használt alapvető cikkek Primarktól megszokott egyedi, kedvező árú választékával várja majd vásárlóit, kiemelkedő stílusú női, férfi és gyerekruházatig, valamint a szépségápolás, a háztartási cikkek és a kiegészítők terén. Az áruház kínálatában megtalálható lesz számos licenctermék, így az NBA és a Disney nevével jegyzett áruk, valamint a Primark folyamatosan növekvő Primark Cares almárkája, amely az áruházlánc törekvésének megfelelően megfizethetőbbé teszi mindenki számára a fenntarthatóbb divatot.