Március 14-től lehet jelentkezni az MCC Vezetőképző Akadémiájára

Hírek2022. márc. 8.Növekedés.hu

Felvételt hirdet a Mathias Corvinus Collegium (MCC) Vezetőképző Akadémiája. A programra 2022. március 14-től április 30-ig minden olyan 21 és 33 év közötti érdeklődő jelentkezhet, aki alapképzésének (BA/BSc) utolsó félévét végzi, vagy mesterképzésben (MA/MSc) tanul, esetleg már diplomával, munkatapasztalattal rendelkezik. A képzés elvégzésével a résztvevők olyan vezetői készségeket szerezhetnek, amelyek hozzájárulhatnak a vágyott karrierút eléréséhez.

Már huszonévesen is el lehet sajátítani azokat a jövő vezetői számára hasznos szemléletmódot, készségeket, módszereket, amelyekkel a hagyományos oktatás keretein belül nem lehet találkozni. Nem kell külföldre menni ahhoz, hogy fejlesszük azokat a készségeinket, amelyek igazán hatékony vezetővé tehetnek minket, itthon is kaphatunk nemzeti alapokon nyugvó, nemzetközi színvonalú képzést. Az MCC egy olyan kampusz, amely nem korlátozódik a hagyományos oktatás kereteire, hanem újradefiniálja a határokat, lehetőségeket, és négyzetre emeli a tehetséget!

Az MCC Vezetőképző Akadémiáján a legjobb hazai és nemzetközi oktatóktól, trénerektől, vezetőktől lehet tanulni, akik egy személyre szabott, élményen és tapasztalaton alapuló gyakorlati és közösségi fókuszú képzés keretében juttatják el a résztvevőket teljesítőképességük maximumára, és felvértezik őket az életben való eligazodáshoz szükséges készségekkel.

A program résztvevői újszerű tanulási környezetben, gyakorlatorientált módon, személyre szabottan fejleszthetik kreativitásukat, kommunikációjukat, stressztűrő és döntéshozatali képességüket, tanulhatnak változás-stratégia menedzsmentet, valamint csapatban oldhatnak meg valós szervezeti problémákat.

Aki felvételt nyer az MCC Vezetőképző Akadémiájára, külföldi tanulmányutakon vehet részt, terepgyakorlat keretében partner cégeknél dolgozhat, kiváló hazai és külföldi oktatóink segítségével kapcsolatokat építhet, illetve 10 hónapon keresztül ösztöndíjban részesülhet és kollégiumi lakhatást is igényelhet.

A Vezetőképző Akadémia képzése a régióban egyedülálló lehetőséget biztosít a vezetői képességek fejlesztésére. A képzési struktúra is arra ösztönzi hallgatóinkat, hogy először saját magukat ismerjék meg, fejlesszék, hogy aztán később másokat vezethessenek, és idővel akár szervezeti szintű átalakulási folyamatok élére állhassanak ebben a dinamikusan változó világban. Ezt tükrözi a Vezetőképző Akadémia mottója is: Változz-Változtass-Vezess!

Az érdeklődők a jelentkezésről, valamint a felvételi eljárásról az MCC hivatalos honlapján találhatnak bővebb információt.