Megnyitott a világ első sörhotele

Hírek2018. okt 12.Növekedés.hu

Az alapítók azt ígérik, a vendég garantáltan egy sörfőzdében fogja érezni magát az Ohio állambeli Columbus városában található sörhotelben, a nap huszonnégy órájában – ebben segítenek a szobákban elhelyezett saját sörcsapok is. A Doghouse névre keresztelt hotelben 32 szoba és 8 lakosztály található. A kisebb szobáért 162 dollárt (körülbelül 46 ezer forintot) kell fizetni naponta, a nagyobb szoba 284 dollártól (80 ezer forinttól) indul éjszakánként. Az hagyján, hogy a reggeli mellé sör jár, de az igazi élményt a saját sörcsapok biztosítják, amelyek minden szobában megtalálhatóak. Ezen felül saját minibár is a vendégek rendelkezésére áll, természetesen tele sörrel, még a fürdőszobában is. A programok között a sörfőzde látogatás is helyet kap, a saját múzeumban pedig minden információt megtudhatunk az italról és annak készítéséről. A wellness részlegen szintén nagy szerep jut a sörnek: a kezelésekbe is becsempészték vagy sört, vagy az alapanyagot. A BrewDog céget még 2007-ben alapította James Watt és Martin Dickie Skóciában. A cég az elmúlt évtizedben folyamatosan fejlődött. Két éve közösségi finanszírozás keretében gyűjtöttek befektetőket, amelynek köszönhetően a tengerentúlon is nyitottak üzemet, idén márciusban pedig a világ első sörhotelét az Ohio állambeli Columbus városában.

SIKERSZTORIK
Mit tennének a milliárdosok, ha mindenüket elvesztenék?
Bill Gates és Warren Buffett, akik egyébként hosszú ideje jó barátok, megosztották gondolataikat arról, mit tennének, ha mindenüket elvesztenék és a nulláról kellene felépíteniük az életüket.
Siker2018. ápr 28.
Vagyonokat keresnek a topmenedzserek, de milyen áron?
Ez a munka hatalmas nyomással jár – ezt pedig a magánéletüket viseli meg.
Siker2018. dec 6.
Hogyan szerezte mesés vagyonát a Rockefeller család?
Mohó, pénzéhes kapitalista vagy egy üzleti zseni, aki a semmiből építette fel magát? Rockefeller nem volt jó képességű gyerek mégis a világ leggazdagabb embere lett – miközben egy valamire mindig kínosan ügyelt.
Siker2018. júl 29.
5 kifejezés, amelyet a sikeres emberek soha nem használnak
Nem figyelünk eléggé a beszélgető partnerünkre.
Siker2018. nov 30.
40 éves nőként hozott létre dollármilliárdos vállalkozást
Therese Tucker feláldozta nyugdíjkori megtakarításait, hitelkártyái teljes keretét és felvett lakására egy második jelzáloghitelt is. Súlyos kockázatot vállalt, de bejött.
Siker2019. jan 11.
Egy fiatal srác 100 millió fontos sportruházati márkát rakott össze Nagy-Britanniában
Nehéz elképzelni, hogy az alapításkor 19 éves Ben Francis-nak honnan volt ideje és energiája létrehozni és vezetni a Gymshark-ot.
Siker2018. okt 18.