MKB Bank: megérkezett az MKB World Elite Metal és az MKB Platinum Metal fémkártya

Hírek2021. ápr. 7.Növekedés.hu

Hosszú hónapokig tartó tervezést és előkészítést követően az MKB Banknál már elérhetőek az MKB World Elite Metal és az MKB Platinum Metal fémkártyák. A bankfiókokban és a www.metalkartya.hu oldalon igényelhető kártyákat egyedülálló szolgáltatáscsomag és különleges, álló formátumú design teszi páratlanná a hazai piacon.

A kártya fejlesztői a biztonság, a kényelem és a prémium ügyfélélmény biztosítása érdekében alakították ki a kártyákhoz választható két szolgáltatáscsomagot.

A kártya – a Europe Assistance-szel partnerségben – tartalmazza a piacon elérhető legmagasabb színvonalú concierge (személyi asszisztens) szolgáltatást, amely a hét minden napján,  0-24 órában hívható. A szolgáltatás kulturális, egészségügyi és a mindennapokban felmerülő helyzeteken túl, akár kreatív csapatépítő program szervezésében és egészségügyi tanácsadásban is segít a kártyabirtokosoknak.

A kártyához tartozik még extrém sportokra is érvényes utasbiztosítás, az exkluzív reptéri várókba történő belépés lehetősége és a Mastercard Fast Track szolgáltatása is. Kiegészítő szolgáltatásként a PressReader alkalmazáshoz is hozzáférhetnek a kártyabirtokosok, ahol több mint 7 ezer prémium magazin és újság érhető el.

Ginzer Ildikó, az MKB Bank általános és üzleti vezérigazgató-helyettese elmondta:

Büszkék vagyunk rá, hogy az MKB Bank tavaly elsőként jelentette be a hazai bankok közül, hogy elhozza az álló formátumú, letisztult designú fémkártyát. A termék piacra történő bevezetésének további különlegessége, hogy a kártya köré épülő szolgáltatásokat az ügyfelek bevonásával, véleményük beépítésével alakította ki bankunk. A bankkártya köré épülő szolgáltatáscsomag kialakítása közel 1000 felhasználó véleményének beépítésével készült el és négy hónapot vett igénybe.

Eölyüs Endre, a Mastercard Magyarországért és Szlovéniáért felelős igazgatója kiemelte: 

Gratulálunk az MKB Banknak az újabb fantasztikus bejelentéshez, és ahhoz, hogy számukra a folyamatos megújulás és innovatív gondolkodás a mindennapi munka része. Ez a prémium ügyfélkör számára is fontos a kiemelt figyelem és ügyfélelégedettség mellett.  Az MKB trendet teremt ebben a szegmensben, hiszen olyan fém World Elite és Platina kártyát ad ügyfelei kezébe, amely első ránézésre is azt az életszemléletet tükrözi, amit a prémium kártyabirtokosok szeretnek és keresnek a napi pénzügyeik kapcsán.