Startupok és demográfia - újabb vándorgyűlési szekciókat vettek fel

Hírek2020. szept. 9.Növekedés.hu

Az MKT Startup, valamint Demográfiai Szakosztálya kerekasztal-beszélgetéseinek rögzítésével folytatódtak szerdán az idei, rendhagyó, online 58. Közgazdász-vándorgyűlés előkészületei. A hazai közgazdász szakma hagyományosan legnagyobb őszi konferenciájának előadásai és panelbeszélgetései szeptember 24-én 10 órától lesznek megnézhetőek és meghallgathatóak a rendezvény honlapján, a http://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu címen.

A Covid19 nyertesei és vesztesei - mit csináltunk eddig és mit tervezünk a válság utánra?Ez a címe az MKT Startup Szakosztálya szakmai kerekasztal-beszélgetésének, amelyet Turcsán Tamás, a szakosztályának elnöke, a POZI.io társalapítója, vezérigazgatója moderált. A beszélgetés keretében Fehér Péter, a Budapesti Corvinus Egyetem executive degree programokért és szakirányú továbbképzésekért felelős dékánja; Kovács Roland, a POZI.io társalapítója, vezérigazgatója és Mezei István, az Evolvens Group Kft. alapítója vitatta meg a hazai startup szektor lehetőségeit és kilátásait a kornavírus-járványt követő időszakban.

A szekciók panelbeszélgetései - több más tematikus szekció programjával együtt - 2020. szeptember 24-én, csütörtökön 10 órától lesznek megnézhetők-meghallgathatók a konferencia honlapján. A tanácskozás szeptember 24-25-én élőben streamelt, plenáris programja ide kattintva elérhető.