Hitelt vett fel a West End tulajdonosa

Pénzügyek2017. nov 15.Növekedés.hu

A magyar gazdaság jól teljesít, a hitelpiac élénkül, de azért az igen ritka, hogy a felek egy 335 millió eurós (vagyis nagyságrendileg 100 milliárd forintos hitelt) jelentenek be. Márpedig a Gránit Pólus csoport ekkora hitelszerződést írt alá egy hazai és nemzetközi bankokból álló konzorciummal. Az Erste Group Bank AG, az Erste Bank Hungary Zrt, az UniCredit Bank Hungary Zrt, az UniCredit SpA és a K&H Bank Zrt. hitele a West End City Center korábbi hiteleinek refinanszírozását szolgálja. A felsoroltakból kitűnik, hogy az Erste és az UniCredit részéről a hazai és az anyabank is bekapcsolódott, míg a K&H csak lokális szinten képviselte magát a konzorciumban. A West End City Center Magyarország talán legismertebb bevásárlóközpontja, amelyet évente több mint 20 millió látogató keres fel. A vegyes felhasználású komplexumban 47 ezer négyzetméter kiskereskedelmi terület, 16 ezer négyzetméter A kategóriás irodakomplexum és az 5 csillagos Hilton Budapest City szálloda található.

SIKERSZTORIK
Ő volt a történelem leggazdagabb embere
A világ aranykészletének a felével rendelkezett. Legendás utazása során annyi aranyat szórt el, hogy azzal az egész régióban évekre tönkretette a nemesfém értékét. Egy hihetetlen történet.
Siker2019. márc 16.
Depresszió elleni orrsprayt fejlesztett ki a Johnson & Johnson
Az amerikai gyógyszerhatóság engedélyezte a partidrogként is használt ketamin származékát tartalmazó orrspray-t.
Hírek2019. márc 16.
Nagyon jó film lett a most díjazott Rossz versek
Először nyerte el magyar film a Monte Carlo-i Filmfesztivál fődíját: a Rossz verseket az Emir Kusturica vezette zsűri díjazta.
Siker2019. márc 16.
Bill Gates szerint ez a 10 újítás megváltoztatja a közeljövőt
Erős lista a Microsoft egykori alapítójától. Reméljük, hogy nem téved és ezek az újdonságok hamarosan megkönnyítik majd az életünket. Az egészségügyi pontok különösen figyelemreméltók.
Tech2019. márc 15.
Ezeket az órákat hordják a legnagyobb cégek vezetői
A legsikeresebb vezetők számára egy óra a presztízs és az imázs fontos része. Mutatjuk, milyen órákat hord néhány meghatározó nagyvállalat vezetője.
Hírek2019. márc 10.
A leggazdagabb orosz nők
Oroszországban a gazdag milliárdosok többsége férfi, ismert oligarchák, acélipari, olajipari csoportok tulajdonosai. Vannak azonban olyan nők is szép számmal, akik vagy alanyi jogon, vagy esetleg éppen egy előnyös válás révén immár önállóan is százmilliárd forint körüli vagyonnal bírnak.
Siker2018. júl 15.
5 kifejezés, amelyet a sikeres emberek soha nem használnak
Nem várhatjuk el, hogy megértsük a másikat, ha nem fordítunk rá elég figyelmet. Összegyűjtöttünk 5 olyan kifejezést, amelyet jobb, ha elkerülünk.
Siker2018. nov 30.