Milyen ajándékokat adnak karácsonyra egymásnak a leggazdagabb sztárok?

Siker2021. dec. 26.B.F.

Az ajándékozás általános gyakorlatnak számít az ünnepi időszakban, de a hírességek általában az egészet teljesen új szintre emelik. Millió dolláros luxusautók, a világ legdrágább kézitáskája, egy igazi vízesés - semmi sem tabu. A gazdagok egyáltalán nem fogják vissza magukat, ha az ajándékozásról van szó.

Kardashianék: mini Lamborghini és 1956-os Ford Thunderbird

A Kardashian család jól ismert az extravagáns ajándékozási szokásukról.

Kim Kardashian és Kanye West kislányának, North Westnek az első karácsonya semmiképp nem mondható átlagosnak. Az újdonsült anyuka vásárlási körútra indult, és kislányának egy Lamborghini miniatűr változatát ajándékozta. Ha már ott járt, férjének is vásárolt egy hozzáillő Lamborghinit.

A Kardashians/Jenner család 2016-ban a lányok édesanyját, Kris Jennert lepte meg azzal, hogy karácsonyra megkapta az álomautóját, egy 1956-os Ford Thunderbird kabriót.

Angelina Jolie: egy vízesés

A párnak meglehetősen izgalmas ünnepeik voltak együtt, mielőtt különváltak volna. A házasságuk alatt pazar ajándékokat adtak egymásnak.

2011-ben Angelina vásárolt Bradnek egy vízesést Kaliforniában. Ezt kapta a születésnapjára és karácsonyi ajándékként egyaránt.

Brad Pitt vízesések iránti szeretete késztette őket arra, hogy házat építsenek Kaliforniában. Mi is lehetne jobb módja annak, hogy megtapasztaljuk a természet szépségét, mint amikor egy vízesés csordogál a ház padlója alatt?

Jude Law: 200 000 dolláros gyémántgyűrű

A két színész, Sienna Miller és Jude Law kapcsolatának több romantikus pillanata is volt, ezek közül kiemelkedik a következő:

2014 karácsonyára Jude felújított egy régi zongorát, majd elhelyeztette észak-londoni lakásában, elrejtve benne egy 200 000 dolláros gyémántgyűrűt.

Amikor Sienna kinyitotta a billentyűzetet, a zongorához illő fadobozt talált, benne pedig egy gyémántgyűrűt.

A pár egy évvel később szakított, mikor fény derült a színész viszonyára a gyermekei dadájával.

David Beckham: a világ legdrágább kéztáskája

David és Victoria Beckham 22 éve házasok.

A visszavonult, profi válogatott labdarúgó még 2005-ben ajándékozott egy különleges, 100 ezer dolláros Hermès Birkin táskát feleségének, az úgynevezett Himalaya Birkint, amelyet nílusi krokodilbőrből készítenek.

De ez még nem minden, Victoria kapott egy 500 ezer dolláros Rolls Royce-t, valamint egy 2,4 millió dolláros rubinból és gyémántból készült Boucheron nyakláncot is.

Katie Holmes: 24 000 dolláros játékház

Suri Cruise Tom Cruise színész és volt felesége, Katie Holmes gyermeke, és az egyik leggazdagabb gyerek a világon.

Édesanyja az egyik évben minden bizonnyal úgy gondolta, lánya nagyon jól viselkedett, és meglepte az akkor hatéves Suri-t egy miniatűr luxus viktoriánus játékházzal, 24 000 dollár értékben.

Ennyi pénzért ez nem is egy átlagos játékház: étkező, konyha, folyóvíz, villany, fűtés és rekreációs szoba is található benne. Ezenkívül Suri egy iPad minit, egy 1300 dollár értékű miniatűr Mercedes Benzt, valamint dizájner kiegészítőket kapott a ruhatárába.

(via The Richest)