A 10 legjobb úticél luxusbevásárláshoz

Utazás2020. feb. 22.Növekedés.hu
A rovat támogatója:

Milánó a legideálisabb úticél, ha valaki luxusipari termékeket szeretne vásárolni, Párizs a második, New York pedig a harmadik helyet szerezte meg a ranglistán. Budapestet a 29. helyre sorolták.

Amellett, hogy a divat egyik világfővárosa, Milánó ad otthont a világ legrégibb bevásárlóközpontjának is, a Galleria Vittorio Emanuele-nek, amelyet 1877-ben építettek szecessziós stílusban.

Milánó szalonjának is nevezik elegáns üzleteinek (Gucci, Prada, Louis Vuitton, Chanel, Armani, Versace, Valentino, Salvatore Ferragamo) köszönhetően – olvasható a CEOWORLD Magazine oldalán.

A 2020-as rangsor alapján a második helyre Párizs került. A francia fővárosban többek között olyan márkák állnak a tehetősebb vásárlók rendelkezésére, mint a Chanel, a Louis Vuitton, az Yves Saint-Laurent, Hermès, Givenchy és a Christian Dior. A dobogó harmadik helyén New York áll, ahol szintén rengeteg luxusmárka várja a fogyasztókat az Ötödik sugárút környékén.

Budapest a 29. helyet szerezte meg a listán.

A rangsor első tíz helyén egy olasz, egy francia, két amerikai, egy arab, egy angol, három ázsiai és egy holland város található.

1.

Milánó

2.

Párizs

3.

New York City

4.

Dubaj

5.

London

6.

Hong Kong

7.

Amszterdam

8.

Los Angeles

9.

Tokió

10.

Szingapúr