Szingapúr legszebb hotele

Utazás2019. szept. 22.Növekedés.hu
A rovat támogatója:

Az ikonikus hotel fő látványossága a világ legnagyobb tetőtéri medencéje, amely 150 méter hosszúságú.

A Marina Bay Sands 2010-ben nyitott meg, és rögtön az utazók kedvencévé vált. A hotel Szingapúrban helyezkedik el, a tervezéskor pedig minden eszközt bevetettek, hogy ez lehessen a vezető pihenő és szórakoztató centrum Ázsiában.

A Marina-öbölre néző hotelben több mint 2500 szoba található a három egyenként 55 emeletes toronyban. A Marina Bay Sands a világ egyik legdrágább épülete is: becslések szerint a költségvetése meghaladta az 5,5 milliárd dollárt. Az épületet a Moshe Safdie tervezte.

A hely fő látványossága minden bizonnyal az úgynevezett "végtelen medence" az épületkomplexum tetején, amely a világ legnagyobb tető-medencéjének számít.

A toronyra fektetett hajó alakú Sands Sky Park rengeteg fával és napozóággyal, továbbá egy közel 150 méter hosszúságú medencével várja a vendégeket. A végtelen medence – vagyis az infinity pool - olyan úszómedence, amely azt az illúziót kelti mintha a horizontig érne.

A hotel ezen kívül további látnivalókat rejt: kaszinót, üzleteket, éttermeket, színházat, mozit és egy lótuszvirágot formázó múzeumot is.

A szállodában ezen kívül 120 000 négyzetméternyi terület fogadja azokat is, akik konferenciát tartanának a bámulatba ejtő helyen. A szobák ára 380 dollárnál kezdődik.