2020-ban is egyszázalék!

Hírek2020. márc. 31.Növekedés.hu

Ha teheti, kérjük, ajánlja föl a Magyar Közgazdasági Társa­ságnak a személyi jövedelemadójának 1%-át, amelyet szakmai, tudományos tevékenységünk finanszí­rozá­sára használnánk fel.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal mostanra mindenki számára elkészítette a személyi jövedelemadó-bevallás tervezetét, amelyet ki-ki ügyfélkapus bejelentkezést követően, az e-szja-rendszerben(https://eszja.nav.gov.hu) érhet el és néhány kattintással hagyhat jóvá.

Ugyanitt nagyon egyszerűen a személyi jövedelemadó egy százalékáról is rendelkezni lehet - én Önnek ez pénzébe nem kerül, szmunkra mégis nagy segítség lehet. Ha teheti, és ezt még nem tette meg, kérjük, ajánlja föl a Magyar Közgazdasági Társa­ságnak a személyi jövedelemadójának 1%-át, amelyet szakmai, tudományos tevékenységünk finanszí­rozá­sára használnánk fel.

Előre is köszönjük, ha ezt a számot munkatársai, családtagjai körében is terjeszti!

A Magyar Közgazdasági Társaság adószáma: 
19007971-2-41

Önnek ezt az adószámot kell feltüntetnie a rendelkező nyilatkozaton.

A Nemzeti Adó- és Vámhivataltól kapott tájékoztatás szerint a 2018. évi személyi jövedelemadó 1 százalékából a Magyar Közgazdasági Társaság szakmai tevékenységének támogatására 2019-ben összesen 518 ezer 254 forintot ajánlottak fel az adózók – szám szerint mindössze 37-en. A felajánlásokat ezúton is nagyon köszönjük, azokra 2020 tavaszán is nagyon számítunk - különösen, mert a jelenlegi helyzetben fontos bevételi forrás lehet ez az MKT működési költségeinek finanszírozásához! Támogatását, felajánlását előre is nagyon köszönjük!