Koronavírusos lett Kapás Boglárka világbajnok úszó

Hírek2020. márc. 31.Fodor Sándor

Kapás Boglárka közösségi oldalán jelentette be, hogy koronavírusos.

A napokban írtuk meg, hogy az úszó válogatott tagjai két koronavírus teszten estek át annak érdekében, hogy folytathassák a felkészülést az immáron 2021-ben rendezendő tókiói olimpiára. Megszólaltattuk Kapás Boglárka világbajnok, olimpiai bronzérmes úszónőnket, aki elmondta, hogy az olimpia elhalasztása nem érte váratlanul és társaival együtt új motivációval készül majd a jövő évi világeseményre.

Kapás Bogi első tesztje negatív lett, ma viszont a közösségi oldalán bejelentette, hogy a második tesztje pozitív eredményt hozott, ami szerint koronavírussal fertőzött.

Mint elmondta, kimutatták a szervezetében a koronavírust, jelenleg két hétig otthon karanténban kell maradnia, nem hagyhatja el a lakást, csak a kertjébe mehet ki levegőzni. Mindez nem változtat sokat a napi rutinján, hiszen az utóbbi hetekben már így élt, csak ételt vásárolni ment el otthonról.

Kapás Boglárka, bár semmilyen tünete nincs és jól érzi magát, fontosnak tartotta felhívni mindenki figyelmét, hogy akkor is nagyon vigyázzon, ha hozzá hasonlóan nincsenek tünetei.

Vegye föl a maszkot, a kesztyűt és lehetőség szerint folyamatosan maradjon otthon, mert így is lehet vírushordozó.