A koronavírus munkaerő-piaci hatásairól

Hírek2020. szept. 10.Növekedés.hu

A koronavírus-járvány munkaerő-piaci hatásait tekintették át a Magyar Közgazdasági Társaság Munkaügyi Szakosztályának szakértői.

A koronavírus-járvány munkaerő-piaci hatásait tekintették át a Magyar Közgazdasági Társaság Munkaügyi Szakosztályának szakértői - Artner Annamária, a Közgazdaság- és Regionális Tudományi Kutatóközpont Világgazdasági Intézet tudományos főmunkatársa, az MKT Munkaügyi Szakosztályának elnökségi tagja; Bod Péter Ákosegyetemi tanár, az MTA doktora, az MKT alelnöke, Palócz Éva, a Kopint Tárki Zrt. vezérigazgatója, az MKT alelnöke és Bagó József, a Belügyminisztérium vezető-kormányfőtanácsosa, az MKT Munkaügyi Szakosztályának elnöke - a szakosztály vándorgyűlési panelbeszélgetésében, amelyet csütörtökön délután rögzítettünk az MKT közösségi terében.

A munkaügyi szekció panelbeszélgetése - több más tematikus szekció programjával együtt - éppen mához két hétre, 2020. szeptember 24-én, csütörtökön 10 órától lesznek megnézhetők-meghallgathatók a konferencia honlapján. A tanácskozás szeptember 24-25-én élőben streamelt, plenáris programja ide kattintva elérhető.