Ennyiért juthatsz ki idén a Magyar Nagydíjra - A BOLT a Hungaroring hivatalos szállítópartnere

Hírek2023. jún. 20.Növekedés.hu

A július 21-én kezdődő Formula 1 Qatar Airways Magyar Nagydíj hétvégéjére több száz autót állít üzembe a BOLT a mogyoródi pálya hivatalos szállítópartnereként, hogy a rajongók gyorsan, megfizethető áron juthassanak ki az eseményre, és szurkolhassanak kedvencüknek.

A Formula 1-es versenyhétvége minden évben óriási nézőközönséget vonz a magyar fővárosba, tavaly például négy nap alatt közel 300 ezren látogattak ki a mogyoródi pályára, és az idén is teltház lesz a vasárnapi versenynapon. A ki- és bejutás éppen ezért logisztikai szempontból mindig nagy kihívást jelent. Erre jelenthet megoldást a Hungaroring és a BOLT együttműködése. A két cég egyéves együttműködésről írt alá szerződést 2023.május 11-én, aminek értelmében a piacvezető társaság dedikált VIP-sávot is használhat a gyorsabb kijutás érdekében.

Sabjányi László, a BOLT ügyvezetője elmondta:

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a BOLT szállítópartnerként csatlakozik a Hungaroringhez. Éves együttműködésünk egy új korszak kezdetét jelenti a közlekedés és az autósport terén. Vállalatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsuk, és a Hungaroring közönségének lehetőséget biztosítsunk arra, hogy könnyen és biztonságban jussanak ki, illetve haza, nemcsak a Formula 1 Qatar Airways Magyar Nagydíj hétvégéjén, hanem a versenypálya többi rendezvényén is.

Budapestről az applikáció segítségével 24 órában megrendelhetőek lesznek a Formula 1 színvonalához méltó autók, hogy a rajongók még könnyebben juthassanak el a versenypályára. A BOLT autói a háztól a kapuig szállítják az utasokat, de a társaság azt javasolja a városból a Hungaroringre igyekvőknek, hogy forgalmas csomópontok környékéről rendeljenek, így nagyobb eséllyel találnak néhány percen belül szabad járművet. A viteldíj nagyban függ az indulási helytől és a forgalomtól, de a budai oldalról nagyságrendileg 14-18 ezer forinttal, míg a belvárosból 13-16 ezer forinttal kalkulálhatnak az utasok. Az út hossza átlagosan 30-40 perc.

A megállapodás értelmében a BOLT-taxiknak dedikált drosztot jelölnek ki a Hungaroring főbejáratával szemben, ahol a vendégek minél gyorsabb utazását hostessek segítik. A BOLT kiszállási pontja a Hungaroring főbejáratával szemben, az O1 parkolóban, a Mol-kútnál található.