Színezd magad BOLT-ra!

Hírek2023. jún. 13.Növekedés.hu

Június 9-én rendezték meg az idei Holi Peace Budapest fesztivált, amelynek csúcspontján festékporágyúk sokasága vetette a magasba a színes porokat, és teljesen befedte az alattuk bulizó tömeget. Ezúttal a BOLT élénkzöld színében is pompáztak a fesztiválozók.

Péntekről szombatra virradóra a csepeli szigeten rendezték meg az idei Holi Peace Budapestet. A közel egy évtizede fennálló fesztivál elsősorban a fiatal célcsoportnak szóló elektronikus zenei rendezvény, aminek a csúcspontja az élő zenekari előadások és a hazai lemezlovasok produkciói között zajló legendás színes pordobálás.

A performanszra, ami közben a több ezer látogató egyszerre vetette a magasba a színes festékport, az este folyamán többször is sor került, de mind közül az éjféli volt a leglátványosabb. Ekkor ugyanis a BOLT színeit lőtték fel a festékporágyúk, mely után az egész tömeg élénkzöld színben pompázott a tűzijáték fényei alatt.

A BOLT azonban nem csak színes porfestékkel készült az eseményre. A fesztiválon fényfestéssel, animációval, a marketingtermékeken való megjelenéssel és nyereményjátékkal is jelen volt a taxitársaság, ami a Holi Peace hivatalos személyszállító partnere is volt egyben.