Esti mesék menedzsereknek - Könyvbemutató

Hírek2019. júl. 14.Növekedés.hu

Miben áll a különböző szintű vezetők felelőssége, etikus és méltányos magatartása és egyáltalán, hogyan érdemes mérni a vezetők munkáját és teljesítményét? Többek között erről lesz szó Henry Mintzberg új kötetében, amelyet július 17-én mutatnak be a Bölcs Várban.

Esti mesék menedzsereknek - ezzel a címmel jelenik meg Henry Mintzberg új kötete a Pallas Athéné Könyvkiadó gondozásában.

A könyvet 2019. július 17-én, szerdán 17 órakor mutatják be Budapesten, a Bölcs Várban (Budapest I. kerület, Úri utca 21.). A könyvbemutató keretében Sinkó Erika business / life coach, tréner, az Életbelépő tréning alapítója tart előadást. A vendégeket Cseh Katinka, a PABOOKS ügyvezető igazgatója köszönti.

A kiadó a következőképpen ajánlja a kötetet: Miért beszélünk mindig csak „top menedzsmentről”, és soha az alacsonyabb szintű vagy „bottom menedzsmentről”? Miben áll a különböző szintű vezetők felelőssége, etikus és méltányos magatartása és egyáltalán, hogyan érdemes mérni a vezetők munkáját és teljesítményét?

A Pallas Athéné Könyvkiadó gondozásában megjelentetett kötetben ilyen és ehhez hasonló kérdésekre ad választ Henry Mintzberg, minden eddigi írásánál szórakoztatóbb formában, ugyanakkor mély, kimunkált gondolatok és kutatások esszenciáival.

A rendezvényen a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött! A szervezők kérik, hogy az érdeklődők a részvételi szándékukat a protokoll@pallasathenekiado.hu címen jelezzék legkésőbb 2019. július 17-én, szerdán 10 óráig.