Fotókon a luxuslakás, amit Harry hercegék kinéztek maguknak

Hírek2020. márc. 7.Növekedés.hu

A pár közelebb költözhet Hollywoodhoz: egy nyolc hálószobás, tíz fürdőszobás, saját házimozival, medencével, teniszpályával és boros pincével rendelkező villa iránt érdeklődnek.

Harry herceg és Meghan Markle állítólag egy 5,4 millió dolláros luxusházat nézett ki magának Kaliforniában, ahova azután költöznének, hogy végéhez értek a „Megxit” előkészületei és március 31-én visszavonultak – olvasható a Daily Mail oldalán.

A pár korábban kijelentette, hogy idejüket megosztják majd az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság között. Bár jelenleg Kanadában laknak, több forrás is úgy tudja, a házaspár erősen érdeklődik Malibu iránt, ahol sokkal közelebb lenne Meghan édesanyja, Doria Ragland is, aki Kaliforniában él.

A nyolc hálószobás, tíz fürdőszobás, saját házimozival, medencével, teniszpályával és boros pincével rendelkező villa 5,4 millió fontba kerül, ami átszámítva több, mint kétmilliárd forint.

Jelenleg a Baywatch sorozat egykori sztárja, David Charvet és a feleség Brooke Burke tulajdonában van. A szomszédok névsora sem akármilyen: Robert Downey Jr. és Mel Gibson is a környéken lakik.

A ház 2015-ben épült. Elsősorban milliárdosok és külföldi előkelőségek szokták kibérelni.