Globális folyamatok hatása a magyar agrárgazdaságra

Hírek2019. dec. 2.Növekedés.hu

A Magyar Közgazdasági Társaság Mezőgazdasági és Élelmiszer-ipari Szakosztálya idén kiemelten foglalkozott a klímaváltozás és a fenntarthatóság kérdéseivel, ehhez a témához kapcsolódik a szakosztály idei évzáró szakmai rendezvénye is.

A Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) Mezőgazdasági és Élelmiszer-ipari Szakosztálya idei rendezvényein kiemelten foglalkozott a klímaváltozás és a fenntarthatóság kérdéseivel.

Ehhez a témához kapcsolódik a szakosztály idei évzáró szakmai rendezvénye is 2019. december 10-én, kedden 15 órától az MKT közösségi terében, az Eiffel Palace Irodaház (1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.) I. emeletén.

A rendezvényen

  • Kaján Győző, az Agrártudományi Központ Állatorvostudományi Intézetének Bolyai-ösztöndíjas kutatója Madárinfluenza és más vírusveszélyek az állattartásban Magyarországon címmel tart előadást,
  • majd Szűcs István, a Debreceni Egyetem intézetigazgató egyetemi docense Globális folyamatok hatása a magyar agrárgazdaságra címmel osztja meg gondolatait a hallgatósággal.
  • A rendezvény moderátora Zöldréti Attila, a szakosztály elnöke lesz.

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de a terem befogadóképességére tekintettel előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy a érdeklődők a részvételi szándékukat szíveskedjenek előzetesen jelezni az office.mkt@t-online.hu címen!