Holnap zárul a regisztráció a közgazdász csúcstalálkozóra

Hírek2019. aug. 29.Növekedés.hu

Már csak egy nap maradt az idei közgazdász vándorgyűlés regisztrációjára. A 125 éves Magyar Közgazdasági Társaság 57. pénzügyi csúcstalálkozóját Nyíregyházán rendezik, szeptember 5-én kezdődik.

Holnap, azaz augusztus 30-án, pénteken délben zárul az 57. Közgazdász-vándorgyűlés előzetes regisztrációja, ezt követően már csak a helyszínen lehet napijegyeket, illetve - korlátozott számban, a szabad férőhelyek függvényében - ebéd- és vacsorajegyeket váltani.

A konferencia teljes, részletes programja összeállt: a két plenáris és a hét szekcióülés keretében 142 előadó osztja meg majd gondolatait a résztvevőkkel. 

A konferenciára érdemes akár csak egy napra, napijeggyel is regisztrálni - napijegyek mindhárom napra kaphatók -, hiszen a két plenáris ülés mellett a szekcióüléseken is a hazai gazdaságirányítás, a pénz- és tőkepiacok, a tudományos és az üzleti élet vezetői, fontos szereplői, valamint olimpiai bajnokok vagy éppen színházigazgatók osztják meg gondolataikat a hallgatósággal. És persze nem érdemes kihagyni az 57. Közgazdász-vándorgyűlés kísérőprogramjaitsem!

Szálláshelyek korlátozott számban elérhetők még - a gyorsak és szemfülesek találhatnak még mindét éjszakára is szállást a foglalási rendszerben.

A konferenciára az előzetes regisztráció augusztus 30-án, pénteken délben zárul, ezt követően már csak a helyszíni regisztrációs pultnál lehet napijegyeket és - korlátozott számban, a szabad férőhelyek függvényében - ebéd- és vacsorajegyeket váltani. A helyszínen a bankkártyás fizetésre biztosítunk lehetőséget!

A konferencia teljes programja ide kattintva elérhető. A rendezvényre regisztrálni és igény szerint szállást foglalni ezen az oldalon lehet.