Meghalt Reg Buttress

Hírek2017. nov 23.Növekedés.hu

Gyászol Nagy-Britannia. Szeptemberben nyugdíjba ment, majd két hónapon belül meghalt a legidősebb brit áruházi dolgozó: Reg Buttress 94 éves korában hunyt el, ő volt Nagy-Britannia legidősebb aktív szupermarketben dolgozó munkavállalója. A Dél-Walesben működő Sainsbury vezető áruházának ügyfélszolgálati munkatársa utolsó megnyilvánulásai során elmesélte, hogy kifejezetten szereti a munkáját, sok emberrel beszélgethet, akik megosztják vele érdekes élettörténetüket. Reg Buttress 13 éves korában kezdett el dolgozni, a kezdeti kisebb munkák mellett olykor kemény fizikai munkát is vállalt, sokáig bányász volt, de egy időben gőzmozdonyvezető is volt. Ezen a munkahelyén 1981-ben, 59 éves korábban kezdett el dolgozni, az áruházban eltöltött 36 év alatt különböző posztokon is kipróbálta magát, volt polcfeltöltő, árazó, de ügyfélszolgálati munkatárs is. Egyszer próbált korábban nyugdíjba vonulni. Akkor 65 éves volt, de nagyon hamar visszatért, mert nem találta a helyét otthon.

SIKERSZTORIK
Ő volt a történelem leggazdagabb embere
A világ aranykészletének a felével rendelkezett. Legendás utazása során annyi aranyat szórt el, hogy azzal az egész régióban évekre tönkretette a nemesfém értékét. Egy hihetetlen történet.
Siker2019. márc 16.
Depresszió elleni orrsprayt fejlesztett ki a Johnson & Johnson
Az amerikai gyógyszerhatóság engedélyezte a partidrogként is használt ketamin származékát tartalmazó orrspray-t.
Hírek2019. márc 16.
Nagyon jó film lett a most díjazott Rossz versek
Először nyerte el magyar film a Monte Carlo-i Filmfesztivál fődíját: a Rossz verseket az Emir Kusturica vezette zsűri díjazta.
Siker2019. márc 16.
Bill Gates szerint ez a 10 újítás megváltoztatja a közeljövőt
Erős lista a Microsoft egykori alapítójától. Reméljük, hogy nem téved és ezek az újdonságok hamarosan megkönnyítik majd az életünket. Az egészségügyi pontok különösen figyelemreméltók.
Tech2019. márc 15.
Ezeket az órákat hordják a legnagyobb cégek vezetői
A legsikeresebb vezetők számára egy óra a presztízs és az imázs fontos része. Mutatjuk, milyen órákat hord néhány meghatározó nagyvállalat vezetője.
Hírek2019. márc 10.
Ez az iphone app hozta messze a legtöbb pénzt
A Sensor Tower adatai alapján a Statista rangsorolta a legtöbb bevételt hozó Iphone alkalmazásokat: a Netflix népszerűsége töretlen, már az App Store-t is uralja.
Tech2019. jan 30.
5 kifejezés, amelyet a sikeres emberek soha nem használnak
Nem várhatjuk el, hogy megértsük a másikat, ha nem fordítunk rá elég figyelmet. Összegyűjtöttünk 5 olyan kifejezést, amelyet jobb, ha elkerülünk.
Siker2018. nov 30.