Sorozatban harmadszor lett az Erste a térség Best of the Best ingatlanfinanszírozója

Hírek2020. jún. 2.Növekedés.hu

Ismét az Erste Bankot választották a legjobb kelet-közép-európai ingatlanfinanszírozó banknak a Construction & Investment Journal HOF (Hall of Fame) Awards 2020 rendezvényén.

Az ötödik alkalommal megrendezett, a pandémiás helyzet miatt ezúttal online tartott nemzetközi díjátadón hét nemzet (Csehország, Lengyelország, Magyarország, Montenegró, Románia, Szerbia és Szlovákia) helyben legjobbnak választott ingatlanos vállalkozásai versengtek egymással több kategóriában. Miután az Erste Bankot Magyarországon 2016, 2017 és 2018 után 2019-ben is az Év Ingatlan Finanszírozó Bankjának választották, a pénzintézet ismét képviselhette a finanszírozó kategóriában hazánkat a nemzetközi megmérettetésen.

A Best of the Best Bank kategóriában az Erste Bank Hungary a cseh UniCredit Bankot, a szlovák Tátra Bankot és az Erste Bank Serbiát megelőzve hozta el az első díjat.

Deák Tamás, az Erste Bank Ingatlan & Strukturált Finanszírozás megbízott vezetője szerint nagy öröm, hogy zsinórban a harmadik éve nyerik meg a HOF díjat. „Ez a díj bizonyíték arra, hogy ügyfeleink nehéz gazdasági körülmények között is stabil üzleti partnerre találnak bennünk. Velük vagyunk a pandémia idején, de a járványhelyzet utáni időkben is mellettük állunk” – nyilatkozta Deák Tamás a díj átvétele után.

A Construction & Investment Journal (CIJ) 2001-ben hirdette meg először ingatlanpiaci szakmai díjait, Magyarországon elsőként 2008-ban ítélték oda az elismeréseket. A CIJ Awards a legrégibb és legrangosabb szakmai díjjá vált a régiós kereskedelmi ingatlanpiacon, ahol négy éve ítélik oda a „Best of the Best” díjat, amelyért a nemzeti győztesek versengenek egymással. A nyertest a térség vezető ingatlanpiac szereplői, a CIJ zsűrije és a szaklap olvasói közösen választják ki.