Spanyolországban terjeszkedik a milliárdos romániai magyar

Hírek2018. okt 23.Növekedés.hu

Románia legnagyobb kábel-TV és internet szolgáltatója, a Digi Communications csoport vezetékes telefon- és széles sávú internet szolgáltatást indított el Spanyolországban. A Digi fő tulajdonosa Teszári Zoltán milliárdos romániai magyar vállalkozó. „Az új szolgáltatásokat a spanyol Telefonica szolgáltatóval kötött nagykereskedelmi megállapodás alapján biztosítjuk majd. A spanyol cég hozzáférést biztosít széles sávú infrastruktúrájához” - közölte a Digi.  Az első szakaszban a Digi Spain kábeles internet-és telefon-szolgáltatásait a madridi lakosok érhetik el, de várható, hogy az a továbbiakban az ország más területeire is kiterjed, azokra a térségekre, ahol a Digi mobil szolgáltatása már megfelelő piaci részesedést ért el.    A Digi Communications június végén több, mint 1,1 millió mobil ügyfelet szolgált ki Spanyolországban, 51 százalékkal többet, mint egy évvel megelőzően. A vállalat az idei év első felében 57,5 millió euró bevételre tett szert ebben az országban, egy harmaddal többet, mint az előző esztendő ugyanezen időszakában. A Csoport összes bevétele az év első felében 476 millió euróra nőtt, nettó profitja azonban a korábbi felére, 15,3 millió euróra esett vissza. 

SIKERSZTORIK
Ő volt a történelem leggazdagabb embere
A világ aranykészletének a felével rendelkezett. Legendás utazása során annyi aranyat szórt el, hogy azzal az egész régióban évekre tönkretette a nemesfém értékét. Egy hihetetlen történet.
Siker2019. márc 16.
Depresszió elleni orrsprayt fejlesztett ki a Johnson & Johnson
Az amerikai gyógyszerhatóság engedélyezte a partidrogként is használt ketamin származékát tartalmazó orrspray-t.
Hírek2019. márc 16.
Nagyon jó film lett a most díjazott Rossz versek
Először nyerte el magyar film a Monte Carlo-i Filmfesztivál fődíját: a Rossz verseket az Emir Kusturica vezette zsűri díjazta.
Siker2019. márc 16.
Bill Gates szerint ez a 10 újítás megváltoztatja a közeljövőt
Erős lista a Microsoft egykori alapítójától. Reméljük, hogy nem téved és ezek az újdonságok hamarosan megkönnyítik majd az életünket. Az egészségügyi pontok különösen figyelemreméltók.
Tech2019. márc 15.
Ezeket az órákat hordják a legnagyobb cégek vezetői
A legsikeresebb vezetők számára egy óra a presztízs és az imázs fontos része. Mutatjuk, milyen órákat hord néhány meghatározó nagyvállalat vezetője.
Hírek2019. márc 10.
Ez az iphone app hozta messze a legtöbb pénzt
A Sensor Tower adatai alapján a Statista rangsorolta a legtöbb bevételt hozó Iphone alkalmazásokat: a Netflix népszerűsége töretlen, már az App Store-t is uralja.
Tech2019. jan 30.
5 kifejezés, amelyet a sikeres emberek soha nem használnak
Nem várhatjuk el, hogy megértsük a másikat, ha nem fordítunk rá elég figyelmet. Összegyűjtöttünk 5 olyan kifejezést, amelyet jobb, ha elkerülünk.
Siker2018. nov 30.