Technológiai mentőöv a COVID alatt - Közgazdász-vándorgyűlés

Hírek2020. szept. 14.Növekedés.hu

Technológiai mentőöv a COVID alatt – az akadémia és a vállalkozók tapasztalatai. Ez a címe annak a kerekasztal-beszélgetésnek, amelynek rögzítésével hétfőn délben elkezdődtek az 58. Közgazdász-vándorgyűlés informatikai szekciójának felvételei is.

A szekció bevezető előadásait Birkner Zoltán, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal elnöke, az MKT Nagykanizsai Városi Szervezetének elnökségi tagja és Fáykiss Péter, a Magyar Nemzeti Bank digitalizációért felelős igazgatója tartja majd. A hétfőn rögzített, első panelbeszélgetés résztvevői: Fehér Péter, a Budapesti Corvinus Egyetem executive degree programokért és szakirányú továbbképzésekért felelős dékánja; Korbuly Ádám, az Ortograph alapítója és Szűcs László, a Moonshot alapító vezérigazgatója, az MKT Informatikai Szakosztályának titkára voltak. A beszélgetést Juhász Katalin, az MKT Informatikai Szakosztályának elnökségi tagja moderálta.

Az informatikai szekció panelbeszélgetése - több más tematikus szekció programjával együtt - 2020. szeptember 24-én, csütörtökön 10 órától lesznek megnézhetők-meghallgathatók a konferencia honlapján. A tanácskozás szeptember 24-25-én élőben streamelt, plenáris programja ide kattintva elérhető.