Ez az igazi kifektetés - A Futureal 13 milliárdos projektet indít Bukarestben

Ingatlan2019. ápr 13.Növekedés.hu
A rovat támogatója:

A magyar Futó család tulajdonában lévő Futureal romániai lakóépületi projektekre szakosodott leányvállalata, a Cordia Romania megkezdte a 13 milliárd forint értékű Parcului20 lakónegyed felépítését, olvasható a romania-insider.com hírportálon.

A projekt Bukarest Expozitiei térségében valósul meg, fővállalkozója a Concelex építőipari szervezet.

“A Parcului20 lakónegyed 469, a közép és a közép-magas kategóriájú apartmannal bővíti Bukarest lakáspiacát, amelyek az első „okos” lakásprojekt termékei lesznek Romániában” mondta a Cordia Romania országmenedzsere és igazgatósági tagja, Mauricio Mesa Gomez.

A Parcului20 a következő három évben, két szakaszban készül el. Az első 260 apartman építése 2020 szeptemberére fejeződik be, a másodikat pedig 8-12 hónappal később adják át.

A Cordia Romania a közelmúltban szerzett meg további négy, Észak-Bukarestben fekvő telket azzal a céllal, hogy ott is közepes és a közép-magas kategóriájú lakásokat építsen. A négy telken megvalósuló beruházás, amely a Cordia hosszú távú romániai stratégiájának része, megközelítőleg 32 milliárd forintnak megfelelő értéket képvisel.

SIKERSZTORIK
A Google és a Facebook coach-a szerint ez kell a sikerhez
Melody Wilding viselkedés-kutató szerint azok a vezetők, akik folyamatos nyomás alatt állnak, olyan készségeket gyakorolnak, amely segítségével a legtöbbet tudják kihozni magukból és másokból.
Siker2019. ápr 14.
Tudta, hogy az isteni Michelangelo zseniális üzletember is volt?
Levélváltásaiban jellemzően nem művészetről, sokkal inkább olcsón megszerezhető birtokokról, szerencsés adásvételekről folyt a szó.
Siker2019. ápr 6.
Erről mondott le Bill Gates és Warren Buffett a siker érdekében
Amikor valakinek a sikerére gondolunk, gyakran megfeledkezünk arról, hogy annak eléréséhez mennyi erőfeszítés szükséges.
Hírek2019. feb 1.
A briteket kiléptető Michel Barnier Európa legveszélyesebb embere
A francia néppárti politikusnak nemcsak Theresa Mayt sikerült kiütnie a ringből, de eddig azt is elérte, hogy az Unió végig egységes maradjon mögötte.
Elemzések2019. ápr 12.
Jeff Bezos volt felesége lesz a harmadik leggazdagabb nő
A válás után közel 36 milliárd dollár illeti majd meg MacKenzie Bezost, az Amazon-alapító feleségét.
Hírek2019. ápr 7.
A világ 10 legjobb üzleti egyeteme – Európa beelőzte a nagy amerikai fellegvárakat
Rögtön az első helyen egy európai intézmény, amely beelőzte a nagy amerikai fellegvárakat: a Harvardot, az MIT-t és a Standfordot. Ne Oxfordra gondoljunk!
Hírek2019. ápr 14.
Weiss Manfréd: a XX. század leginnovatívabb magyar vállalkozója
A csepeli mágnás báró úgy pörgette fel a magyar gazdaságot, ahogy arra azóta sem volt példa.
Elemzések2019. márc 24.