Hogy néz ki egy sztárbefektető egy napja?

Siker2020. okt. 11.Növekedés.hu

A legtöbb sikeres embernek van egy napi rutinja, amihez tartja magát. A kanadai milliárdos üzletember, Kevin O’Leary esetében sincs ez másképp: még a karantén ideje alatt, a floridai Miamiban található otthonában is megszokott ütemtervét követi, amiről a CNBC-nek mesélt.

Jeff Bezoshoz hasonlóan Kevin O’Leary is korán ébred és korán fekszik. Elmondása szerint minden reggel 5-kor kel, majd elliptikus kerékpáron edz. Évek óta ez a reggeli programja, és ezekben a bizonytalan időkben sem változtat rajta. Körülbelül 5:30-tól 6:30-ig edz, ezután pedig általában tojást reggelizik. A járvány miatt otthonról dolgozik, reggel 7-kor az e-mailek ellenőrzésével kezdi a munkát, „rengeteg van van belőlük, mert alapvetően az egész világon vannak befektetéseim” – árulta el.

A levelek megválaszolása után O'Leary megint edz egyet.

„Reggel körülbelül fél 10-kor kimegyek a szabadba, és majdnem 20 mérföldet biciklizek, de néha kevesebbet.”

Miamiban karanténozik, így a parton szokott biciklizni. O’Leary elmondása szerint általában 12:15-kor ér haza a szabadtéri kerékpározásáról, ezután megfőzi az ebédet. Korábban szintén a CNBC Make It-nek mondta el, hogy igyekszik könnyű fogásokat fogyasztani, és a napi 1700 kalóriát tartani.

13:00 órakor O’Leary újra a munkával kezd foglalkozni. Manapság rengeteget van a közösségi médián a vállalatai miatt, és minden vezérigazgatójával ezeken a felületeken keresztül kommunikál. O’Leary többek között az O'Shares ETFs és a Beanstox Inc. elnöke.

„A technológiát arra használjuk, hogy minden lehetséges módon kommunikálni tudjunk az ügyfeleinkkel és alkalmazottainkkal. Tehát videókat forgatok, e-maileket írok, mindent megteszek, hogy segítsek."

– mondta.

„Van egy rutinom: minden nap 17:30-kor kommunikálok a kollégákkal. Hívjuk egymást, és beszélünk arról, hogy mi történt aznap, mi történhet másnap, és megosztjuk a híreket egymással.”

Soha nem volt ilyen még ilyen pandémia, de még soha nem volt ilyen technológiánk sem, amely lehetővé tette volna, hogy így kommunikáljunk egymással – tette hozzá. 18:00-ig dolgozik, majd egy pohár bor mellett lazít, vacsorázik, majd este fél 8 körül lefekszik.

„Elég korán fekszem le, mert valójában mit is lehet csinálni még este? Nem akarok egész éjjel tévét nézni.”