Ők a világ leggazdagabb gyerekei

Siker2022. jan. 8.B.F.

Ha a világ leggazdagabb embereire gondolunk, automatikusan a karrierjük csúcsán lévő felnőttek jutnak eszünkbe – pedig rengeteg olyan gyerek van, akik hatalmas örökségük miatt a leggazdagabb emberek között foglalnak helyet.

10. Jaden Smith, 8 millió dollár

Jaden Smith Will Smith színész fia. A boldogság nyomában (The Pursuit of Happyness) 2006-os, Oscar-díjra jelölt amerikai filmdrámában debütált. Azóta számos népszerű filmben szerepelt, és 8 millió dolláros vagyonra tett szert - derül ki a CEOWORLD Magazine gyűjtéséből.

9. Abigail Breslin, 12 millió dollár

Az amerikai színésznő már gyerekként hatalmas vagyont halmozott fel: háromévesen kezdte pályafutását, később Oscar-díjra is jelölték. Leghíresebb szerepét A család kicsi kincse című filmben játszotta.

8. Nick Daloisio, 30 millió dollár

Nick Daloisio az egyetlen a listán, aki önerőből lett milliomos. Az Egyesült Királyságból származó fiatal technológiai zseni az „Év Innovátora” címet is elnyerte, vagyonát jelenlegi 30 millió dollárra becsülik.

7. Dannielynn Birkhead, 59 millió dollár

Dannielynn Birkhead megörökölte édesanyja, a fiatalon elhunyt Playboy-nyuszi, Anna Nicole Smith vagyonát. Habár hatévesen már a Guess Kids kampányában szerepelt, nem akart anyjához hasonlóan a nyilvánosság előtt élni, így több már modellmunkát nem vállalt el.

6. Emme és Maxmilian Muniz, 200 millió dollár

Emme és Max Jennifer Lopez és Marc Anthony ikergyermekei. Ahogy a legtöbb sztárszülő gyerekeit, az ő életüket is nagy médiafelhajtás jellemezte születésüktől fogva. Az ikrek által örökölt vagyon körülbelül 200 millió dollárra becsülhető.

5. Knox Jolie Pitt és Vivian Jolie Pitt, 200 millió dollár

Knox és Vivian az egykori álompár, Brad Pitt és Angelina Jolie gyerekei. Az ikreket születésük pillanatától kezdve nagy figyelem övezi, első fényképük például 1 millió dollárért kelt el. Ma nettó vagyonuk 200 millió dollárra tehető.

4. Suri Cruise, 800 millió dollár

Suri Cruise a színész Tom Cruise és Katie Holmes lánya. Suri születésének pillanatától kezdve a paparazzik kedvence. Ma nettó vagyona körülbelül 800 millió dollár, amelyet szülei halála után örököl majd.

3. Blue Ivy Carter, 1 milliárd dollár

Beyoncé és Jay-Z, a népszerű énekesek gyermekéről úgy tartják, hogy Blue Carter 1 milliárd dollárt kapott szüleitől. Az öröklés útján szerzett vagyona okán ő is az egyik leggazdagabb gyerek manapság.

2. Phoebe Adele Gates, 1 milliárd dollár

Phoebe Adele Gates Bill és Melinda Gates legfiatalabb gyermeke. Kerüli a feltűnést, nem sokszor szerepel a nyilvánosság előtt. A feltételezések szerint körülbelül 1 milliárd dollárt fog örökölni.

1. György cambridge-i herceg (Prince George of Cambridge), 1 milliárd dollár

Az első helyet György cambridge-i herceg foglalja el. 2013. július 22-én született Vilmos cambridge-i herceg és Katalin cambridge-i hercegné első gyermekeként. György a világ legfiatalabb milliárdosai közé tartozik. Noha vagyonának túlnyomó része annak köszönhető, hogy a királyi családba született, az kétségtelen, hogy ő jelenleg a világ leggazdagabb gyereke.