Megmutatjuk hol él Melania Trump - Egy luxuspalotában tengeti a mindennapjait

Elemzések2022. szept. 10.D.J.

Ugyan a férjével Donald Trumppal közös villában élnek, ám külön hálószobát használnak.

Az egykori first lady-k rendszerint szívesen vállalnak közszerepléseket azután, hogy a férjük visszavonult: Laura Bush sorra adta a mélyinterjúkat, Michelle Obama a női egyenjogúság egyik élharcosa lett, Hillary Clinton pedig komoly politikai karriert futott be, úgy hogy 2016-ban nem sokon múlott, hogy nem ő lett a következő amerikai elnök.

Melania Trumpot azonban sose vonzotta a rivaldafény.

Amíg a férje elnök volt, addig is kerülte a nyilvánosságot amennyire csak lehetett. Ha pedig valaki mikrofonvégre kapta és őszintén meg kellett nyíljon akkor legszívesebben arról beszélt, hogy miként rendezte át a Fehér Házat.

Ez annyira a szívügye volt, hogy amikor nemrég megjelent egy könyv, amely az elnöki rezidencia történetét mutatta be, sértve érezte magát, mivel úgy érezte, hogy a fotók, amelyek az átalakításait mutatták be, nem sikerültek elég jól.

Melania, amint férje kitette a lábát a Fehér Házból máris elvonult a kíváncsi tekintetek elől és meg sem állt a floridai villájukig.

A közel száz éves épület, a Mar-a-Lago hivatalosan is történelmi nevezetességnek számít. A több mint 5800 négyzetméteren terpeszkedő mediterrán stílusú „palotában” 58 hálószoba, 33 fürdőszoba és 12 kandalló található. Többek közt egy 9 méter hosszú márványborítású étkezőasztal is van az épületben. Vészhelyzet esetére pedig belül három óvóhely is ki lett alakítva.

A Mar-a-Lago rezidencia madártávlatból (Forrás)

Melania sajtóértesülések szerint az ideje nagy részét a volt elnöktől külön tölti.

Trumppal általában a teraszon megejtett vacsoránál találkoznak. Külön hálószobájuk van, amelyeket egy viszonylag rövid folyosó választ csak el egymástól – árulta el pár bennfentes a CNN-nek, akik szerint Melania nem engedi meg, hogy Donald Trump az ő szobájában tartsa a dolgait.

Az egykori first lady mostani élete és a gyerekkora között óriási a kontraszt. Eredetileg egy kis szlovén városban Sevnicában nőtt fel.

Eleinte szüleivel és testvérével egy talpalatnyi lakásban éltek, amelynek csak egyetlen hálószobája volt. Az életét a modell-karrierje változtatta meg, no meg egy New York-i találkozó. Donald Trumppal 1998-ban futottak össze először, a szeptemberi divathét egyik eseményén. Melania akkor 28 éves volt, a későbbi elnök pedig 52 és épp válófélben volt a második feleségétől.

Bár hamar összejöttek eleinte nehezen csiszolódtak össze. A kapcsolatuk első évében többször szakítottak. Végül Trump egy 1,5 millió dolláros gyémántgyűrűvel kérte meg a kezét.

Melania többször is kipróbálta magát az üzleti életben inkább kevesebb, mint több sikerrel.

A 2010-es években indult kozmetikai márkája óriási kudarc lett. Egy időben a QVC ékszermárkával is partnerséget kötött, de a vállalat végül pár év után inkább megvált Melaniától.

Most sincs túl nagy szerencséje. Az elmúlt egy évben az NFT-k piacán akarta megvetni a lábát. Dióhéjban az NFT-k arra jók, hogy blokklánc felhasználásával le lehessen foglalni különféle virtuális tartalmakat.

Az egyik képét NFT-ként 170 ezer dollárért adta el, ám mint később a Vice utánajárt, igen valószínű, hogy nem volt olyan érdeklődő, aki tényleg több mint százezret tett volna le az aukción, ezért ezt a komoly összeget maga Melania fizette ki a saját képéért.

Az, hogy augusztusban az FBI házkutatást tartott a floridai Trump rezidencián, természetesen Melaniát is felbosszantotta – írta meg a CNN.

Már csak azért is, mert a szekrényeit és a fürdőszobáját is átvizsgálták. De a razziával most már nem akar foglalkozni.  

Helyette a közösségi felületein inkább továbbra is az NFT-it hirdeti. Megteheti, mivel a férjével ellentétben, őt nem tiltották le a Twitterről.