Akár euró alapú lízingfinanszírozást is igényelhetünk majd a Renault márkáira

Hírek2022. dec. 16.Növekedés.hu

Kedvező ajánlatokkal vár az új lízingfinanszírozó, az Euroleasing.

2023. március 1-jétől az Euroleasing Zrt. lesz a Renault, Dacia és Alpine járműinek kizárólagos hazai márkafinanszírozója. Az RCI Services Kft. ugyanis együttműködési megállapodást kötött a lízingtársasággal, így a Magyarországon immár 20 éve ismert Renault Credit elnevezésű kedvezményes konstrukciók átalakulnak és az egységesen használt Mobilize Financial Services néven lesznek elérhetők az Euroleasing kínálatában.Az együttműködésnek köszönhetően számos újdonság várható a Renault, Dacia és Alpine gépjárművek márkafinanszírozói konstrukcióiban.

A bevételeiket euróban szerző vállalkozások akár euró alapú lízingfinanszírozást is igényelhetnek majd. Az Euroleasing jövőbeli ügyfelei finanszírozási igénnyel fordulhatnak az autóval egyidejűleg akár a gyári karbantartási csomagra, a gyártói garanciahosszabbításra és a téli gumiabroncsra is.

Nagy segítség a jelenlegi, gyorsan változó kamatkörnyezetben, hogy akár az egy éven belül leszállítandó gépjárművekre is előre lehet majd rögzíteni a későbbi kamatszintet.

Az együttműködés emellett hozzájárul a digitális ügyfélélmény magasabb szintre emeléséhez –a felhasználók már online felületen is tudnak majd igényelni finanszírozást.

A hazai újautó-piacról az elszálló árak miatt a magánszemélyek kezdenek eltűnni.

A hazai újautó-piacról az elszálló árak miatt a magánszemélyek kezdenek eltűnni.

Az új személyautók átlagos vételára 2023-ban már elérheti a 15 millió forintot is, miközben egy átlagos új családi autó ára is bőven meghaladhatja a 10 milliót.

A jelentős áremelkedés a rendeléstől az autó megérkezéséig már sok esetben önmagában elég indok lenne arra, hogy a vevők elálljanak, de amikor a finanszírozási lehetőségeket szemlélve 10% feletti kamattal találkoznak, egyszerűen ellehetetlenül az autó átvétele.

Az elektromos autók térnyerése ugyanakkor megfigyelhető, egyre több és jobb autóval jelennek meg a gyártók, és töltőállomásokkal is egyre több helyen találkozhatunk.

Hasonló a helyzet a használtautó-piacon is. Az elektromos autók térnyerése ugyanakkor megfigyelhető, egyre több és jobb autóval jelennek meg a gyártók, és töltőállomásokkal is egyre több helyen találkozhatunk. Összességében azonban az elektromos autók még mindig nagyon költségesek.

Az Euroleasing célja ezért egy olyan háttér biztosítása a Renault, Dacia és Alpine gépjárművek lízingfinanszírozásához, amely egyszerűbbé és könnyebbé teszi az autóvásárlást, másfelől testreszabott és rugalmas pénzügyi feltételeket biztosít a vásárlóknak. Ennek érdekében fix és változó kamatozású nyílt- és zártvégű lízingkonstrukciók széles palettáját biztosítja az ügyfelek számára, valamint a biztosítások terén is több lehetőséget kínál a gépjárművek mellé. (X)