Egy hétre 900 millió forintért bérelhető a szuperjacht

Hírek2019. aug. 24.Növekedés.hu

Minden vendégre legalább két fő jut a személyzetből a Flying Fox szuperjachton, amelyet a világ csúcsgazdagjai 2,5 millió fontért, vagyis mintegy 900 millió forintért bérelhetnek ki egy hétre.

A Flying Fox nevű szuperjacht 450 lábnyi (közel 140 méteres) hosszával a világ 14. legnagyobb jachtjának számít, azonban nem ez jelenti a fő vonzerejét a világ csúcsgazdagjai számára, akik egy hétre 2,5 millió fontért (mintegy 900 millió forintért) bérelhetik ki a luxushajót.

A szuperjacht szinte minden elképzelhető luxuskellékkel fel van szerelve, amire egy csúcsgazdag igényt tarthat. Tizenegy kabinja van, ami 25 vendéget tud fogadni. A hajón kétemeletes, kandallóval felszerelt szalon található. A kétemeletes spa-részleg pedig masszázshelyiségekből, konditeremből és egy krioszaunából áll. Emellett egy 36 láb (mintegy 11 méter) hosszú úszómedence, illetve egy moziterem is a vendégek rendelkezésére áll – írja a The Sun.

A nemrégiben Törökországban lencsevégre kapott hajón 54 fős személyzet lesi a vendégek kívánságait, vagyis minden egyes vendégre legalább két ember jut a személyzetből. A jacht két helikopterleszállóval is rendelkezik, amelyek a világ legnagyobb helikoptereit is képesek fogadni.