Jegy nélkül is lehet utazni a svájci vonatokon

Hírek2018. okt 9.Növekedés.hu

A svájci vonatokon az utasoknak egyszerűen be kell lépni egy applikációba, amely automatikusan kiszámítja a legalacsonyabb menetdíjat. Vége a jegynyomtatásnak. Ön is unja már a sorban állást a vasútállomásokon, vagy végigmenni a végtelen sok ablakon, mire on-line meg tud venni egy vonatjegyet? Azoknak a svájci vasutakon utazóknak, akik a svájci szövetségi vasút, az SBB Preview App-ját használják, vidáman ingázhatnak két állomás között; bárhol le- illetve felszállhatnak anélkül, hogy jegyet kellene váltaniuk. Az utasoknak egyszerűen le kell tölteniük az SBB Previev App-ot, kiválasztani az EasyRide szolgáltatást és indulás előtt megnyomni a check in ikont. Az utazás végén pedig a check out-ot. Az app felismeri az utazási útvonalat és a legalacsonyabb díjtételt alkalmazza, amelyet azután ráterhelnek a felhasználó hitelkártyájára vagy bankszámlájára. Az új felhasználóknak regisztrálniuk kell magukat a SwissPass honlapon, majd letölteni az ingyenes alkalmazást. „Ha az Ön által választott út díja magasabb, mint az egynapos bérleté, Önre az alacsonyabb összeget terheljük. Sőt, ha az utazás végén elfelejtett lekapcsolódni, az applikáció a megfelelő időben felhívja erre az Ön figyelmét” olvasható az SBB honlapján.  Az SBB Preview App ’EasyRide’ funkciója október eleje óta aktív, jelenti a Swiss daily 20 minutes hírszolgálat. Az applikációt jelenleg 250 ezer utas használja.

SIKERSZTORIK
Ő volt a történelem leggazdagabb embere
A világ aranykészletének a felével rendelkezett. Legendás utazása során annyi aranyat szórt el, hogy azzal az egész régióban évekre tönkretette a nemesfém értékét. Egy hihetetlen történet.
Siker2019. márc 16.
Depresszió elleni orrsprayt fejlesztett ki a Johnson & Johnson
Az amerikai gyógyszerhatóság engedélyezte a partidrogként is használt ketamin származékát tartalmazó orrspray-t.
Hírek2019. márc 16.
Nagyon jó film lett a most díjazott Rossz versek
Először nyerte el magyar film a Monte Carlo-i Filmfesztivál fődíját: a Rossz verseket az Emir Kusturica vezette zsűri díjazta.
Siker2019. márc 16.
Bill Gates szerint ez a 10 újítás megváltoztatja a közeljövőt
Erős lista a Microsoft egykori alapítójától. Reméljük, hogy nem téved és ezek az újdonságok hamarosan megkönnyítik majd az életünket. Az egészségügyi pontok különösen figyelemreméltók.
Tech2019. márc 15.
Ezeket az órákat hordják a legnagyobb cégek vezetői
A legsikeresebb vezetők számára egy óra a presztízs és az imázs fontos része. Mutatjuk, milyen órákat hord néhány meghatározó nagyvállalat vezetője.
Hírek2019. márc 10.
Ez az iphone app hozta messze a legtöbb pénzt
A Sensor Tower adatai alapján a Statista rangsorolta a legtöbb bevételt hozó Iphone alkalmazásokat: a Netflix népszerűsége töretlen, már az App Store-t is uralja.
Tech2019. jan 30.
5 kifejezés, amelyet a sikeres emberek soha nem használnak
Nem várhatjuk el, hogy megértsük a másikat, ha nem fordítunk rá elég figyelmet. Összegyűjtöttünk 5 olyan kifejezést, amelyet jobb, ha elkerülünk.
Siker2018. nov 30.