Magyar topmodell: Ma már 70 felett is modellkedhet, aki tudatosan építi magát

Hírek2022. okt. 31.Növekedés.hu

Axente Vanessa nemzetközi topmodell 14 éves kora óta mozog a divatszakmában. A modellkedés mellett most saját táplálékkiegészítő termékcsaládot indított Essa World néven, amelynek gyártását Magyarországra hozta - nyilatkozta a VG-nek

A magyar topmodell a VG-nek elmondta, ma már nincs vége egy topmodell karrierjének 30 éves korban, mindez elsősorban az instagram hatásának tudható be. Bőven hetven felett is lehet modellkedni ma már a divatszakmában. A legtöbb világmárka törekszik rá, hogy ha negyvenes vagy éppen ötvenes nőknek szánt ruhát, krémet, parfümöt szeretne eladni, akkor tényleg negyvenes vagy ötvenes modellekkel, influenszerekkel dolgozzon. Most gyakorlatilag addig maradhat valaki modell, ameddig szeretne - mondta Axente Vanessa.

Mivel a modell úgy gondolja, hogy a divatszakmai megbízásai esetlegesek, sokszor hetek kimaradnak két felkérés között a kreatív energiái lekötésére saját egészséggel kapcsolatos márkát alapított. Abból indult ki, hogy mindig külföldön vásárolta meg azokat a táplálékkiegészítőket és vitaminokat, amelyeket használt, és a testvérei is rendszeresen kérték, hogy hozzak nekik.

Láttam egy rést az itthon kapható típusok piacán - tette hozzá.

Ezért megalapított az Essa World márkát, amely név alatt mindenféle táplálékkiegészítőket árulnak majd. A vállalkozásban segített férje, édesapja és a sógornője is.