Érdekességek Donald Trump „elfeledett lányáról”, Tiffanyról

Siker2022. dec. 3.Növekedés.hu

Tiffany Trumpot gyakran nevezik az „elfeledett Trumpnak", mivel nem tárja nyilvánosság elé az életét olyan mértékben, mint családja többi tagja, és viszonylag ritkán látni a tévéképernyőkön. Mit érdemes tudni Donald Trump és Marla Maples lányáról?

Tiffany Trump a floridai West Palm Beachen született 1993. október 13-án. Szülei elmondása szerint a Tiffany & Co. luxusékszerüzletről kapta a nevét – írja a The Richest

A szülei házassága nem tartott sokáig, 1999-ben elváltak. Tiffany az édesanyjával maradt, és Kaliforniában éltek. Egy olyan elit iskolába járt, ahol 36 ezer dollárt kértek az éves tandíjért.

Tiffany apjával mindig New Yorkban találkozott, gyermekkorának nagy részét itt is töltötte, ahol apja különböző ingatlanjaiban lakott.

Előkelő társasági körökben mozgott, és olyan exkluzív eseményeken vett részt, mint például a New York-i divathét.

Tiffany tinédzserként többször is megjelent féltestvéreivel apja oldalán a különböző eseményeken. Érdekesség, 2011-ben kiadott egy pop-elektronikus kislemezt Like a Bird címmel, de énekesnői karrier helyett végül más utat választott.

Idősebb féltestvére, Ivanka, aki már addigra felépített egy divatmárka-birodalmat, segített Tiffanynak amikor munkát keresett: 2011-ben Anna Wintour gyakornoka lett a Vogue-nál, állítólag még együtt is ebédeltek.

Ekkoriban több divat- és művészeti eseményeken is látták New Yorkban.

Tiffany a család többi tagjához hasonlítva viszonylag privát életet él.

Bár részt vett apja kampányában, új fejezetet kezdődött az életében azáltal, hogy jogi egyetemen, a tekintélyes Georgetown Egyetemen tanult, ügyeit pedig visszafogottan, privát módon intézi.

Tiffany párja Michael Boulos, egy több milliárd dolláros konglomerátum örököse. 2018-ban ismerkedtek meg Mykonoson. Tiffany 2021-ben a közösségi médiában tette közzé, hogy eljegyezték egymást, idén november 12-én kötötték össze az életüket.

Az 500 vendégről szóló találgatásokkal ellentétben a pár „mindössze” 300 vendéggel tartotta meg az esküvőt. Közeli barátok és családtagok voltak jelen, és nem volt köztük politikus.