Szombaton közel 4 milliárd forint a tét

Pénzügyek2019. ápr 12.Növekedés.hu

Még mindig van esély megnyerni az Ötöslottó által kínált extrém magas főnyereményt. Szombaton kiderül, elviszi-e valaki a 3,966 milliárd forintot.

A 15. játékhéten megnyerhető jackpot 3,966 milliárd forint, amely a játék történetének harmadik legnagyobb főnyereményének számít. Ezt az elképzelni is nehéz összeget mindössze két nyeremény előzi meg:

2015-ben egy szerencsés 5,049 milliárd forinttal, 2003-ban egy másik mázlista 5,092 milliárd forinttal lett gazdagabb.

Érdemes tehát játszani, hiszen Fortuna bárki mellé szegődhet. Játékot feladni egészen másfél órával az élő sorsolást megelőzően lehet.

Két játékos valószínűleg örökre a szívébe zárja a szerdai napot, ugyanis a Skandináv lottó e heti sorsolásán két szerencsésnek is telitalálata lett, ők fejenként 48 millió forinttal lettek gazdagabbak.  A 7 találatosok közül az egyik nyertes a gépi számsorsoláson, a másik pedig a kézi számsorsoláson ért el telitalálatot.

SIKERSZTORIK
A Google és a Facebook coach-a szerint ez kell a sikerhez
Melody Wilding viselkedés-kutató szerint azok a vezetők, akik folyamatos nyomás alatt állnak, olyan készségeket gyakorolnak, amely segítségével a legtöbbet tudják kihozni magukból és másokból.
Siker2019. ápr 14.
Tudta, hogy az isteni Michelangelo zseniális üzletember is volt?
Levélváltásaiban jellemzően nem művészetről, sokkal inkább olcsón megszerezhető birtokokról, szerencsés adásvételekről folyt a szó.
Siker2019. ápr 6.
Erről mondott le Bill Gates és Warren Buffett a siker érdekében
Amikor valakinek a sikerére gondolunk, gyakran megfeledkezünk arról, hogy annak eléréséhez mennyi erőfeszítés szükséges.
Hírek2019. feb 1.
A briteket kiléptető Michel Barnier Európa legveszélyesebb embere
A francia néppárti politikusnak nemcsak Theresa Mayt sikerült kiütnie a ringből, de eddig azt is elérte, hogy az Unió végig egységes maradjon mögötte.
Elemzések2019. ápr 12.
Jeff Bezos volt felesége lesz a harmadik leggazdagabb nő
A válás után közel 36 milliárd dollár illeti majd meg MacKenzie Bezost, az Amazon-alapító feleségét.
Hírek2019. ápr 7.
A világ 10 legjobb üzleti egyeteme – Európa beelőzte a nagy amerikai fellegvárakat
Rögtön az első helyen egy európai intézmény, amely beelőzte a nagy amerikai fellegvárakat: a Harvardot, az MIT-t és a Standfordot. Ne Oxfordra gondoljunk!
Hírek2019. ápr 14.
Weiss Manfréd: a XX. század leginnovatívabb magyar vállalkozója
A csepeli mágnás báró úgy pörgette fel a magyar gazdaságot, ahogy arra azóta sem volt példa.
Elemzések2019. márc 24.